Eindhoven

Bailine is de plek voor afvallen en meer!

Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuisvoelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is Bailine in Eindhoven dé studio voor jou! 

Mijn naam is Kim van Vliet en ik ben de trotste eigenaar van de Bailine studio in Eindhoven, een droom die uitkomt. Zelf ben ik namelijk altijd bezig met sport, voeding en een gezonde lifestyle. Met mijn ervaring kan ik jou helpen. We werken samen aan jouw persoonlijke doelen waardoor je beter en strakker in je vel komt te zitten. Ik hoop je snel te zien!

Waarom kiest Eindhoven voor Bailine?

Al velen gingen jou voor. Bij Bailine ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. Bailine onderscheidt zich van andere gezondheidscentra in Eindhoven vanwege:

  • Afvallen en Figuurvorming door krachttraining met behulp van effectieve spierstimulatie (EMS).
  • Persoonlijke voedingsadviezen
  • Mentale motivatie om de levensstijl te veranderen
  • Pijnverlichting bij diverse uiteenlopende acute en/of chronische pijnen
  • Facelift op natuurlijke basis met behulp van spiersimulatie

Bailine Eindhoven
Strijpsestraat 71
5616 GL Eindhoven
06-13935030
eindhoven@bailine.nl

Openingstijden

Maandag12.00 – 20.00 uur
Dinsdag09.00 – 17.00 uur
Woensdag09.00 – 11.30 uur
Donderdag12.00 – 20.00 uur
Vrijdag09.00 – 13.00 uur
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Maak gratis kennis met Bailine

Vraag direct online een Gratis Proefsessie aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle trends en ontwikkelingen binnen onze Bailine vestiging? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Naam

Bailine in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Den Haag, Ede, Eindhoven, Haarlem, Oegstgeest, Papendrecht, Rijswijk, Roermond, Roosendaal, Scheemda en Tilburg is dé plek voor figuurvorming, voeding, mentale motivatie en pijnbestrijding. Bij Bailine ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefsessie. Benieuwd of Bailine bij jou past? Doe dan de Gratis Bailine test.

Contact

Bailine Eindhoven
Strijpsestraat 71
5616 GL Eindhoven

06-13935030
eindhoven@bailine.nl