Oegstgeest

Bailine is de plek voor afvallen en meer!

Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuisvoelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is Bailine in Oegstgeest dé studio voor jou! 

Wil jij jouw lichaamscontouren verbeteren, spieren trainen terwijl je lekker ligt en je huid verstevigen? Dat kan! Met behulp van de Bailine methode help ik je graag jouw figuur te verbeteren op juist die plaatsen waar jij dat wenst. Kom een keer langs, dan kunnen we samen werken aan een Bailine programma die speciaal voor jou op maat is gemaakt.

Waarom kiest Oegstgeest voor Bailine?

Al velen gingen jou voor. Bij Bailine ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. Bailine onderscheidt zich van andere gezondheidscentra in Oegstgeest vanwege:

  • Afvallen en Figuurvorming door krachttraining met behulp van effectieve spierstimulatie (EMS).
  • Persoonlijke voedingsadviezen
  • Mentale motivatie om de levensstijl te veranderen
  • Pijnverlichting bij diverse uiteenlopende acute en/of chronische pijnen
  • Facelift op natuurlijke basis met behulp van spiersimulatie

Bailine Oegstgeest
Irislaan 281 F
2343 CM Oegstgeest
071-200 01 62
oegstgeest@bailine.nl

Openingstijden

MaandagBehandelingen volgens afspraak. Avonden ook mogelijk!
DinsdagGesloten
WoensdagBehandelingen volgens afspraak. Avonden ook mogelijk!
DonderdagBehandelingen volgens afspraak. Avonden ook mogelijk!
VrijdagBehandelingen volgens afspraak. Avonden ook mogelijk!
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Maak gratis kennis met Bailine

Vraag direct online een Gratis Proefsessie aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle trends en ontwikkelingen binnen onze Bailine vestiging? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Naam

Bailine in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Den Haag, Ede, Eindhoven, Haarlem, Oegstgeest, Papendrecht, Rijswijk, Roermond, Roosendaal, Scheemda en Tilburg is dé plek voor figuurvorming, voeding, mentale motivatie en pijnbestrijding. Bij Bailine ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefsessie. Benieuwd of Bailine bij jou past? Doe dan de Gratis Bailine test.

Contact

Bailine Oegstgeest
Irislaan 281 F
2343 CM Oegstgeest

071-2000162
oegstgeest@bailine.nl