Papendrecht

Bailine is de plek voor afvallen en meer!

Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuisvoelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is Bailine in Papendrecht dé studio voor jou! 

Samen runnen wij met veel enthousiasme de studio in Papendrecht. Wilt u uw lichaamscontouren verbeteren, spieren trainen terwijl u lekker ligt en uw huid verstevigen? Dat kan! Wij helpen u graag om met behulp van de Bailine methode uw figuur te verbeteren op juist die plaatsen waar u dat wenst.

Waarom kiest Papendrecht voor Bailine?

Al velen gingen jou voor. Bij Bailine ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. Bailine onderscheidt zich van andere gezondheidscentra in Papendrecht vanwege:

  • Afvallen en Figuurvorming door krachttraining met behulp van effectieve spierstimulatie (EMS).
  • Persoonlijke voedingsadviezen
  • Mentale motivatie om de levensstijl te veranderen
  • Pijnverlichting bij diverse uiteenlopende acute en/of chronische pijnen
  • Facelift op natuurlijke basis met behulp van spiersimulatie

Bailine Papendrecht
De Wederik 1 B
3355 SK Papendrecht
0786158121
papendrecht@bailine.nl

Openingstijden

Maandag12.00 – 20.30 uur
Dinsdag08.00 – 13.30 uur
Woensdag08.30 – 12.00 uur
Donderdag08.00 – 20.30 uur
Vrijdag08.00 – 13.30 uur
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Maak gratis kennis met Bailine

Vraag direct online een Gratis Proefsessie aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle trends en ontwikkelingen binnen onze Bailine vestiging? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Naam

Bailine in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Den Haag, Ede, Eindhoven, Haarlem, Oegstgeest, Papendrecht, Rijswijk, Roermond, Roosendaal, Scheemda en Tilburg is dé plek voor figuurvorming, voeding, mentale motivatie en pijnbestrijding. Bij Bailine ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefsessie. Benieuwd of Bailine bij jou past? Doe dan de Gratis Bailine test.

Contact

Bailine Papendrecht
De Wederik 1 B
3355 SK Papendrecht

0786158121
papendrecht@bailine.nl