Rijswijk

Bailine is de plek voor afvallen en meer!

Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuisvoelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is Bailine in Rijswijk dé studio voor jou! 

Mijn naam is Marga Lagendijk. Al vanaf jonge leeftijd heb ik een passie voor sport, voeding en een gezonde levensstijl ontwikkeld. In het totaalconcept van Bailine komt dit allemaal bij elkaar met daarnaast ook ondersteuning bij pijnvermindering, natuurlijke facelift en lymfedrainage. Met mijn jarenlange ervaring sta ik klaar om jou te helpen. Enthousiast geworden? Maak dan snel een afspraak voor een gratis proefbehandeling.

Waarom kiest Rijswijk voor Bailine?

Al velen gingen jou voor. Bij Bailine ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. Bailine onderscheidt zich van andere gezondheidscentra in Rijswijk vanwege:

  • Afvallen en Figuurvorming door krachttraining met behulp van effectieve spierstimulatie (EMS).
  • Persoonlijke voedingsadviezen
  • Mentale motivatie om de levensstijl te veranderen
  • Pijnverlichting bij diverse uiteenlopende acute en/of chronische pijnen
  • Lymfedrainage
  • Facelift op natuurlijke basis met behulp van spiersimulatie

Bailine Rijswijk
Schoolstraat 2F
2282 RD Rijswijk
06 502 65 913
rijswijk@bailine.nl

Openingstijden

Maandag10.00 – 21.00 uur
Dinsdag09.00 – 17.00 uur
Woensdag08.00 – 13.00 uur
Donderdag10.00 – 21.00 uur
Vrijdag08.00 – 13.00 uur
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Maak gratis kennis met Bailine

Vraag direct online een Gratis Proefsessie aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle trends en ontwikkelingen binnen onze Bailine vestiging? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Naam

Bailine in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Den Haag, Ede, Eindhoven, Haarlem, Oegstgeest, Papendrecht, Rijswijk, Roermond, Roosendaal, Scheemda en Tilburg is dé plek voor figuurvorming, voeding, mentale motivatie en pijnbestrijding. Bij Bailine ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefsessie. Benieuwd of Bailine bij jou past? Doe dan de Gratis Bailine test.

Contact

Bailine Rijswijk
Schoolstraat 2F
2282 RD Rijswijk

06 502 65 913
rijswijk@bailine.nl