Roosendaal

Bailine is de plek voor afvallen en meer!

Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuisvoelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is Bailine in Roosendaal dé studio voor jou! 

Ik ben Nelie Mol en in 10 seconden vertel ik jou wat ik voor je kan betekenen: Het is mijn missie om mensen te helpen om hun dromen waar te maken. Met behulp van de Bailine methode help ik je graag je figuur te verbeteren op juist die plaatsen waar jij dat wenst. Ik help je naar meer zelfvertrouwen, energie en fitheid, met een blijvend resultaat. Met de Bailine methode werken we samen aan een programma speciaal voor jou op maat gemaakt. Laat je aangenaam verrassen door het resultaat!

Waarom kiest Roosendaal voor Bailine?

Al velen gingen jou voor. Bij Bailine ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. Bailine onderscheidt zich van andere gezondheidscentra in Roosendaal vanwege:

  • Afvallen en Figuurvorming door krachttraining met behulp van effectieve spierstimulatie (EMS).
  • Persoonlijke voedingsadviezen
  • Mentale motivatie om de levensstijl te veranderen
  • Pijnverlichting bij diverse uiteenlopende acute en/of chronische pijnen
  • Facelift op natuurlijke basis met behulp van spiersimulatie

Bailine Roosendaal
Kade 33
4703 GA Roosendaal
06-14042992
roosendaal@bailine.nl

Openingstijden

Maandag08.00 – 21.00 uur
Dinsdag08.00 – 17.30 uur
WoensdagGesloten
Donderdag08.00 – 21.00 uur
Vrijdag08.00 – 12.00 uur
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Maak gratis kennis met Bailine

Vraag direct online een Gratis Proefsessie aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle trends en ontwikkelingen binnen onze Bailine vestiging? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Naam

Bailine in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Den Haag, Ede, Eindhoven, Haarlem, Oegstgeest, Papendrecht, Rijswijk, Roermond, Roosendaal, Scheemda en Tilburg is dé plek voor figuurvorming, voeding, mentale motivatie en pijnbestrijding. Bij Bailine ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefsessie. Benieuwd of Bailine bij jou past? Doe dan de Gratis Bailine test.

Contact

Bailine Roosendaal
Kade 33
4703 GA Roosendaal

06-14042992
roosendaal@bailine.nl